Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 16 Mayıs Cumartesi 87. bölümde Şada’nın tehlikeli oyunu!

Aşk Bir Rüya 16 Mayıs Cumartesi 87. bölümde Şada’nın tehlikeli oyunu!

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizilerinden Aşk Bir Rüya, izleyicilerle yeni bölümü ile 16 Mayıs Cumartesi günü buluşacak. Dizinin 87. yeni bölümünden detayları haberimizde bulabilirsiniz. Şada’dan tehlikeli bir oyun izleyeceksiniz.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Bihan ve Thapki annelerini eve geri getirmek için bir plan yapar. Bihan’a kızan Şada ise Thapki’ye zarar verip onun canını yakmak ister. Thapki Şada’nın tuzağına düşecek mi?

Thapki ve Bihan Vasu’nun yeniden eve dönmesi için bir plan yapar. Vasu ve Balu’nun tanıştığı hayvanat bahçesine bilet alan Bihan, Şada’dan annesini de oraya getirmesini ister. Anne ve babasının ilk tanıştıkları anı yeniden yaşamasını isteyen Bihan Thapki’nin yardımıyla aynı ortamı oluşturur.

Bihan’ın tehditlerine karşılık vermek isteyen Şada Thapki için bir tuzak hazırlar. Hayvanat bahçesindeki gorili serbest bırakan Şadda amacına ulaşabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 22:30, hafta sonu 22:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan