Ana sayfa Dizi Haberleri Seçkin Özdemir’in dizilerden yana şansı hiç yok!

Seçkin Özdemir’in dizilerden yana şansı hiç yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında koronavirüsün daha ilk günlerinde yayında olan Hizmetçiler dizisinden kötü haber geldi. Fabrika Yapım, dizinin final yaptığını duyurdu. Başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in paylaştıkları dizi, oyuncular açısında talihsiz bir durum ortaya çıkardı.

Özellike de Seçkin Özdemir’in durumu hayranlarını düşündürüyor. Oyuncunun adı, dizi talihsizleri listesinde yer alıyor. Rol aldığı yapımların kısa sürede ekrandan silinmesi, Seçkin Özdemir adına artık alışıldık bir durum. Yıllardır oyuncudan büyük bir çıkış bekleyen hayranları, bir türlü bunun gerçekleşmemesi nedeniyle üzüntülü.

Sosyal medyada Seçkin Özdemir hayranları yaptıkları paylaşımlarla oyuncunun daha iyi yerleri hak ettiğini düşündüklerini belirtiyor. 2019-2020 sezonuna Sevgili Geçmiş dizisi ile başlayan Seçkin Özdemir, sadece 8 bölüm yer alabildi. Dizi reyting nedeniyle final yaptı.

Hizmetçiler dizisi ise Mart ayında 3 bölüm olarak yayınlandı ve koronavirüs nedeniyle de çekimler durduruldu.Zaten dizinin ilk 3 bölümünün reytingi iyi değildi. Bu nedenle de Kanal D yeni sezonda diziyi sürdürmek istemedi.

Seçkin Özdemir'in dizilerden yana şansı hiç yok! 7

Seçkin Özdemir adına bir kez daha kısa süren ve kendisini göstermesine imkan vermeyen bir yapım geride kalmış oldu.

Oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Leo karakteri ile ünlendi. Bir Aşk Hikayesi dizisi ile çok sevildi. Kiralık Aşk dizisinde 13 bölüm yer aldı ama akıllarda kalıcı oldu.

Kiralık Aşk dizisinden sonra; Ateşböceği, Tehlikeli Karım, Cam Kırıkları, Sevgili Geçmiş ve Hizmetçiler dizileri talihsizlikler nedeniyle kısa sürede yayından kaldırıldı.

Hizmetçiler dizisinin yapımcısı Fabrika Film’in açıklaması:

“Koronavirüs nedeniyle ekibimizin ve ailelerinin sağlığını gözeterek çekimlerine ara verdiğimiz “Hizmetçiler” dizimiz için mücbir sebepler yüzünden final kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Projemiz için emeğini ortaya koyan tüm paydaşlarımıza, oyuncularımıza, teknik ekibimize ve bu zamana kadar gösterdiğiniz ilgi ve destekler için siz sevgili seyircilerimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek dileğiyle…”