Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 17 Nisan Cuma 58. bölümde Thapki hizmetçilik yapıyor!

Aşk Bir Rüya 17 Nisan Cuma 58. bölümde Thapki hizmetçilik yapıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Aşk Bir Rüya, 17 Nisan Cuma günü 58.yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin bu bölümünde neler yaşanacağı ise merakla bekleniyor. İşte detaylar: Aşk Bir Rüya’da Cuma günü Vasu Thapki’den evin hizmetçisi olmasını ister. Thapki Bihan için bu teklifi kabul eder. Bihan Thapki’nin hizmetçilik yaptığını öğrenecek mi?

Vasu Thapki’ye evde kalmak istiyorsa hizmetçi olarak kalabileceğini söyler. Bihan’ın evden ayrılmak istemediğini öğrenen Thapki onun bu teklifini kabul etmek zorunda kalır. Onun bu teklifi kabul etmeyeceğini düşünen Vasu ve Şada içten içe sevinirler.

Fakat Thapki hizmetçi kıyafetlerini giyip gelince ikisi de şok olur. Balu Thapki’nin hizmetçi olmasını kabul etmese de Şada onu ikna etmeyi başarır. Bihan ise Thapki’nin hizmetçi olduğundan habersizdir. Bihan gerçekleri öğrenecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan