Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fulya Zenginer’i çok ağlatan acı bir hikaye!

Fulya Zenginer’i çok ağlatan acı bir hikaye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2018 yılının Mart ayında Fulya Zenginer’in annesi Gönül Zenginer yaşamını yitirmişti. Haberi sosyal medyadan duyuran oyuncu yaşadığı acıyı da anlatmıştı. Babasını 2000 yılında kaybeden, sonrasında bir ekmek bile alamayacak dereceye geldiklerini söyleyen Fulya Zenginer, 18 yıl sonra da annesini toprağa vermenin acısını yaşamıştı.

“Artık hasta olmayacak, acı çekmeyecek buradan çok daha güzel bir yere gitti. O güzel ruhunu artık taşıyamayan bedeninden sıyrıldı. Yeniden kavuşana kadar hoşçakal annem” diyerek 2 yıl önce vefatı duyuran Fulya Zenginer, bugünlerde annesinin özlemiyle yanıyor…

Fulya Zenginer'i çok ağlatan acı bir hikaye! 8

Instagram’da bir takipçisinin “Annenin ölümünden sonra bu acıyla nasıl başa çıktın?” sorusunda çok duygulanan oyuncu, “Annem vefat ettiğinde hayat başıma yıkıldı. Çünkü oyunculuğu onu mutlu etmek, hayalindeki evi alabilmek için yapmıştım. Gittiğimiz gün ‘Şimdi aldığımız evde manzaraya bakamayacak’ deyip çok ağladım. Bu beni mahvetti. Babamın vefatından sonra ekmek alamadığımız günler olmuş, annemle mücadele etmiştik” diye konuştu.

Fulya Zenginer'i çok ağlatan acı bir hikaye! 9

Zeytinburnu’nda büyüyen oyuncu, hiçbir zaman yokluğa isyan eden birisi olmadı. 17 yaşından itibaren çalışmaya başlayan Zenginer, hep dimdik ayakta duran bir hayat yaşadı.

Gençlere de umut veren oyuncu, “Gençler ümitlerini kaybetmemeli. Annemi düşündükçe ‘onun parçasıyım, devam edersem onu da yaşatırım’ diyerek ayakta durabiliyorum. Acıyla bu şekilde başa çıkıyorum. Birlikte geçirdiğimiz zamanlar için de Allah’a şükrediyorum” açıklamasıyla da dikkat çekti.