Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 19 Temmuz Pazar 149. bölümde Şada’yı bekleyen sürpriz

Aşk Bir Rüya 19 Temmuz Pazar 149. bölümde Şada’yı bekleyen sürpriz

tarafından ker_def

Aşk Bir Rüya, Kanal7 ekranında haftanın 7 günü yayınlanıyor. Hint dizisinin 19 Temmuz Pazar günü ekrana gelecek 149. bölümünde yaşanacakların tüm detayını haberimizde bulabilirsiniz. Saat 21.00’de izleyebileceğiniz dizinin bu bölümünde Şada’yı bekleyen bir sürpriz var.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Şada Bihan’ın peşinden okula gittiğinde Thapki’yle karşılaşır. Thapki’nin karşısında ne yapacağını şaşıran Şada onunla ne konuşacak?

Thapki Bihan’ın kendisini hatırlamadığını görünce kahrolur. Şada ve Şankar Bihan’ın ortadan kaybolmasına çok öfkelenir. Bihan’ın okulda olduğunu öğrenen Balu onu almak için yola çıkar. Onunla birlikte gelen Şada Thapki’nin de okulda olduğunu görünce paniğe kapılır.

Öfkesini Tina’dan çıkarmaya çalışan Şada ona ceza vermek ister. Bihan kızını korumak için elinden geleni yapar. Şankar Bihan’ın hafızasının yerine gelmesinden korkarken Batki ve Çutki bunun için dua eder. Şada daha sonra Thapki’yle karşılaşır. Onu görünce büyük bir şok yaşayan Şada ne yapacak?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik