Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci’nin dün yeni bir dizisi vardı, bugün yok!

Özge Özpirinçci’nin dün yeni bir dizisi vardı, bugün yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Özge Özpirinçci, Kadın dizisinde 3 sezon sergilediği müthiş performans ile büyük taktir kazandı. Kariyerinin en iyi çıkışını yapan oyuncu, yurt dışında da çok izlenen dizi sayesinde bir hayli popüler oldu.

Özge Özpirinçci’nin yeni dizisini heyecanla bekleyen hayranları, dün instagram’dan yapılan paylaşımlar ile bir hayli heyecanlandı. Netflix için hazırlanan, Ece Yörenç’in senaryosunu yazdığı Şimdiki Aklım Olsaydı isimli dizinin çekimleri için ekip buluştu. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ve Birkan Sokullu’nun olduğu dizinin ekibi neşeli ve ve mutluydu.

Ancak bugün ortaya çıktı ki Netflix tarafından bu proje iptal edildi… Ekip de dekorları topladı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Netflix’in diziyi iptal etmesi üzerine tüm ekip moral bozukluğu yaşadı.

Özge Özpirinçci'nin dün yeni bir dizisi vardı, bugün yok! 8

Sosyal medyanın sınırlandırılmasına yönelik görüşülmekte olan yasanın içinde Netflix’in de yer alabileceği belirtiliyordu. Netflix’in bu yasa çalışması nedeniyle tüm yerli yapımları durdurduğu yönünde söylentiler var.

Sadece Atiye’nin 3. final sezonu ile O3 Medya’nın çekmekte oldu Klüp isimli yapımların çekimlerine devam edileceği, diğer yapımların ise iptal olduğu iddiaları var.

Ece Yörenç’in hikayesini yazdığı Şimdiki Aklım Olsaydı isimli dram projesi Netflix için hazırlandı. 8 bölümden oluşması beklenen projenin yönetmenliğini Umut Aral ile Çağan Irmak birlikte yapacak. Ay Yapım imzalı dizinin çekimlerine dün başlandı ve sosyal medyadan da paylaşımlar yapıldı. Ancak bugün projenin iptal olduğu haberleri geldi.

Özge Özpirinçci'nin dün yeni bir dizisi vardı, bugün yok! 9

Dizinin oyuncuları ve karakterleri şöyleydi:

Özge Özpirinçci (Reyhan)
Birkan Sokullu (Nadir)
Burak Yamantürk (Cihan)
Elifcan Ongurlar (Ayşe)
Ahmet Rıfat Şungar (Cem)
Ümit Erlim (Ateş)
Feyyaz Yiğit (Hızır)
Mustafa Avkıran (Sattas)
Filiz Taçbaş (Nihal)