Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 23 Temmuz Perşembe 153. bölümde Şankar ve Bihan evlenecek mi?

Aşk Bir Rüya 23 Temmuz Perşembe 153. bölümde Şankar ve Bihan evlenecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan Aşk Bir Rüya dizisinin 23 Temmuz Perşembe günü izleyicilerle saat 21.00’de buluşacak olan 153. yeni bölümünde Şankar ve Bihan evlenecek mi? Dizinin yeni bölümünden ilk detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Tina Şada’nın tehditleriyle Bihan ve Şankar’ın evlenmesini istediğini söyler. Bu dilek karşısında yıkılan Thapki evliliği engelleyebilecek mi? Şada Tina’yı tehdit eder ve babasını Şankar ile evlenmeye ikna etmesini söyler. Tina Şada’nın isteğini gönülsüz de olsa kabul etmek zorunda kalır.

Onun bu isteğini öğrenen Bihan Şankar ile evlenmeyi kabul eder. Bu haberle yıkılan Thapki gözyaşlarına boğulur. Bani ise Tina’nın neden böyle bir şeyi kabul ettiğini anlayamaz ve ona hesap sorar. Thapki’ye karşı zafer kazandığını düşünen Şada ise evdeki üstünlüğünü ona kabul ettirmeye çalışır. Thapki Bihan’ı Şankar ile evlenmekten kurtarabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik