Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver, İstanbullu Gelin’den sonra bir kazanıyor bir kaybediyor!

Aslı Enver, İstanbullu Gelin’den sonra bir kazanıyor bir kaybediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Enver, Babil dizisinde canlandırdığı Ayşe karakteri ile büyük beğeni kazanmıştı.Polis olan ama kendisini sekreter gibi gösteren Ayşe’nin gerçekte Nihal olduğunu öğrenen izleyici bu duruma pek de şaşırmamıştı. Zira Aslı Enver’in önemsiz bir sekreter rolünde yer almasını kimse beklemiyordu.

Babil dizisiyle eş zamanlı olarak bepanthol reklamında da oynayan ve aksiyon dolu reklam filmi çeken Aslı Enver, yaptığı işler konusunda 2020 yılına kazançlı başladı. Ancak ünlü oyuncunun aşk arayışlarında üst üste hüsranlar yaşaması da imajının biraz da olsa sarsılmasına neden oldu. Aslı Enver, önce Uraz Kaygılaroğlu ile 2 kez buluştu ama ikili arasında elektriklenme olmadı…

Aslı Enver, İstanbullu Gelin'den sonra bir kazanıyor bir kaybediyor! 8

Aslı Enver’in ikinci aşk denemesinde bu sefer eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile görüşmeye başladığı ortaya çıktı. Ancak bu ilişki de Kerem Tunçeri’nin başka kadınlara sosyal medyadan attığı çeşitli mesajların ifşa edilmesi ile bitti.

Ünlü oyuncunun bu aşk arayışlarında Merve Terim’in ona destek olduğu yönünde iddialar da ortaya atıldı. Murat Boz ile uzun süre ilişki yaşayan ve zaman zaman da ayrılıklar yaşayan Aslı Enver’in özel hayatında yaşadığı çalkantılı durum dikkat çekiyor.

Aslı Enver, İstanbullu Gelin'den sonra bir kazanıyor bir kaybediyor! 9

İstanbullu Gelin dizisiyle büyük popülerlik kazanan Aslı Enver, Babil dizisiyle de bu durumu devam ettiriyor. Ancak olumsuz aşk iddiaları ile sürekli gündeme gelmesi iş yaşamındaki başarılarını da gölgeliyor.