Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner: 39 bölüm şahane! Kuzey Yıldızı İlk Aşk için saatlerinizi kurun!

Aslıhan Güner: 39 bölüm şahane! Kuzey Yıldızı İlk Aşk için saatlerinizi kurun!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları ekrana gelen Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı, bu hafta pek çok sürprize ev sahipliği yapacak. Sonunda Kuzey ve Yıldız’ın evlenmesinin önünde bir engel kalmadı. Geçtiğimiz hafta, Yıldız’ın babasının zor sınavlarını da geçen Kuzey ile Yıldız artık nişanlanıyor. Güzel sürprizlerin yanı sıra bir sahne var ki sizi yıllar önce Yeşilçay’ın unutulmaz filmindeki o sahneye götürecek.b..

Dizinin yarın akşam (14 Kasım) yayınlanacak olan tanıtımlarını izleyenler, bu haftanın başka olduğunu da farkında. Zira uzun zamandır beklenen kavuşma yaşanırken, yanında sürprizlerle geliyor.

Diziye ayrıca şarkılarıyla katılan Resul Dindar, bu kez Aslıhan Güner ile yaptığı bir düetle de gelecek. Uzun zamandır beklenen heyecanı doruğa taşıyacak olan bölümde, Yıldız’ın hamam sahnesi ise Adile Naşit’in de yer aldığı Tosun Paşa filmindeki o sahneyi hatırlatıyor.

İşte o sahneden bir bölümün yer aldığı 39. bölüm 2. tanıtım:

Bu arada yeni bölümle ilgili izleyiciler kadar heyecanlı olan bir başka isim de Aslıhan Güner. Oyuncu, instagram sayfasından diziyle ilgili yaptığı paylaşımlarda, 39. bölümün kaçırılmaması gerektiğini de not düşüyor…

Aslıhan Güner: 39 bölüm şahane! Kuzey Yıldızı İlk Aşk için saatlerinizi kurun! 9

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Aslıhan Güner: 39 bölüm şahane! Kuzey Yıldızı İlk Aşk için saatlerinizi kurun! 10

Aslıhan Güner: 39 bölüm şahane! Kuzey Yıldızı İlk Aşk için saatlerinizi kurun! 11