Ana sayfa Sosyal Medya Aslında bir numara yok! Herca’inin Reyyan’ı Ebru Şahin’in 2 saatte 200 bini geçen paylaşımı…

Aslında bir numara yok! Herca’inin Reyyan’ı Ebru Şahin’in 2 saatte 200 bini geçen paylaşımı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Savaşçı, İstanbullu Gelin ve Yasak Elma dizilerinde rol aldıktan sonra Hercai dizisinde başrolde oynamaya başlamıştı Ebru Şahin. Daha önce oynadığı yapımlarda çok fazla ön plana çıkmasa da Akın Akınözü ile başrolünü paylaştığı atv’nin Hercai dizisi, oyuncunun büyük şansı oldu. Adeta kariyerinde bir sıçrama yaşatan Hercai’de Reyyan karakteriyle çok sevildi oyuncu.

Ebru Şahin, İstanbullu Gelin’de Burcu karakterini oynamış ve Osman’ın nikah masasında bırakıp gittiği bahtsız gelin olmuştu. Daha sonra dizinin son sezonunda ayrılmıştı. Ancak ardından çok şaşırtan bir rolle Yasak Elma’da ortaya çıkmıştı. Şaşırtmıştı çünkü bir pilotu oynuyordu ama bir kaç bölüm yer aldığı dizide oynadığı kadın, bir süre sonra psikopat bir kimliğe bürünmüştü.

Ebru Şahin, bu rollerin ardından bir anda atv’nin Hercai projesinde Mardin Midyat’ta Reyyan olarak çıktı izleyici karşısına. Oynadığı rolle o kadar çok sevildi ki hayran kitlesi bir anda büyüdü. Şu sıralar oyuncunun sosyal medya hesabını hayranları büyük bir merakla takip ediyor.

Ebru Şahin, doğallığı, samimiyetiyle takipçilerinin çok sevdiği ve övgüler yağdırdığı bir isim. Genç oyuncunun yaptığı son paylaşımda aslında ne bir not var, ne de farklı bir durum. Kafasında bandanası ile bir pozunu paylaşmış oyuncu.

Ancak hayranları onun her paylaşımını öylesine heyecanla bekliyor ki bir iki saat içinde 200 bini geçen beğeniye ulaşmış aşağıdaki fotoğrafı. Üstelik yorumları bu paylaşımında sınırlamasına rağmen.

Anlaşılan o ki genç oyuncu hayran kitlesinin sevgisini derinden kazanmış. Yaptığı her paylaşım da merakla beklenmekte ve takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulmakta.

İşte onlardan son örnek:

Aslında bir numara yok! Herca'inin Reyyan'ı Ebru Şahin'in 2 saatte 200 bini geçen paylaşımı... 7