Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye dizi 3. final sezonu öncesi kafalar karıştı!

Atiye dizi 3. final sezonu öncesi kafalar karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Netfilix imzalı Atiye dizisi 2019 yılının Aralık ayında yayınlandı ve ilk sezonu ile büyük beğeni topladı. Dizinin ikinci sezon çekimleri de yapılmıştı.Ancak 2. sezon henüz ekrana gelmedi. Atiye dizisinin 2. sezonunun 2020 yılının Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun dizinin başrolünde yer alıyor. 3. sezonuyla final yapacak olan Atiye’de yeni gelişmeler var… Dizinin 3. sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Poyraz Karayel gibi akılda kalan bir dizinin yönetmenliğini yapan Burcu Alptekin, Atiye’nin final sezonunda yönetmenliği üstlendi.

Burcu Alptekin ayrıca Hakan Muhafız dizisinde de yönetmenlik yapmıştı. Dizinin hayranları ise Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık’ın iyi işler çıkardığını belirten yorumlar yaptı.

Neden böyle bir değişiklik yapıldığı da merak konusu oldu. Netflix dizilerinde sürekli yönetmen değişikliklerinin yaşanması da ilginç bir detay.

Atiye dizisinin 3. final sezonu çekimleri Kapadokya’da yapılacak. Heyecanla gelişmeleri takip eden Atiye hayranları, hikayenin nasıl gelişeceğini merakla bekliyor.