Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye’nin 3. sezonunda 2 sıra dışı karakter diziye katılıyor! İşte o sürpriz isimler…

Atiye’nin 3. sezonunda 2 sıra dışı karakter diziye katılıyor! İşte o sürpriz isimler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’te yayınlanan yerli yapımlardan birisi olan Atiye dizisinin 3. sezon çekimleri İstanbul ve Mardin’de gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında ilk sezonu ve Eylül ayında da 2. sezonu yayınlanan Atiye, farklı ülkelerde de The Gift adıyla yayında.

3. sezonu merakla beklenen diziye yeni katılan karakterler de var. Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsur, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un yer aldıkları dizinin Göbeklitepe eksenindeki fantastik hikayesinde yeni karakterler ortaya çıkacak.

Ekranlara son olarak Vatanım Sensin dizisi ile gelen Selma Ergeç, Atiye dizisinin 3. sezonunda yeni bir karaktere hayat verecek. Ergeç, Atiye’nin yeni sezonunda Göbeklitepe’deki sıra dışı bir kişilikteki cam ustası Umut’u oynayacak.

Atiye'nin 3. sezonunda 2 sıra dışı karakter diziye katılıyor! İşte o sürpriz isimler... 8

Bir başka isim ise Aden adıyla diziye katılan küçük oyuncu Lara Tonka. Daha önce Burçin Terzioğlu’nun başrolünde oynadığı Güzelliğin Portresi dizisinde ilk olarak oyunculuk yapan 11 yaşındaki Tonka, Atiye dizisinde ise Aden ismiyle ilginç bir karakteri oynuyor.

Atiye'nin 3. sezonunda 2 sıra dışı karakter diziye katılıyor! İşte o sürpriz isimler... 9

Zira Aden, Beren Saat’in oynadığı Atiye ve Mehmet Günsur’un oynadığı Erhan’ın macerasında, ikilinin kaderini değiştirecek bir isim.

Atiye dizisinin 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil ancak merakla bekleniyor. Dizinin 4.sezonu olacak mı o soru da henüz yanıtını bulmadı..