Ana sayfa Sosyal Medya Yoksaaaa??? Demet Özdemir’den yeni bir sürpriz mi geliyor?

Yoksaaaa??? Demet Özdemir’den yeni bir sürpriz mi geliyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep rolüyle ekranlara gelen Demet Özdemir, instagram paylaşımlarıyla da dikkat çeken bir isim. Erkenci Kuş isimli romantik komedi dizisinde oynadıktan sonra hayran sayısını çoğaltan oyuncu, romantik komedi dışında ilk kez bir dram dizisiyle ekranlara geldi ve performansıyla da beğeni topluyor.

İbrahim Çelikkol ile birlikte kamera karşısına geçen Demet Özdemir, oynadığı Zeynep rolüyle izleyenlerin de büyük takdirini topluyor. Özellikle toplum içinde baskı gören, ezilmeye çalışılan kadınların sesi olan Zeynep karakterini başarılı bir şekilde canlandırmakta.

Demet Özdemir’in oyunculuk alanında her geçen projesiyle biraz daha yol aldığı görülürken aynı zamanda küçük yaşlarda başladığı dansa karşı tutkusu da bitmiyor.

Özdemir’i yakından takip edenler onun 16 yaşında dans eğitimi almaya başladığını ve pek çok organizasyonda, kliplerde de rol aldığını biliyor. Demet Özdemir, her ne kadar oyunculuk kariyerinde hızla tırmansa da dansı da bırakmıyor.

Zaman zaman dans eğitmeni Onur Alp Sancaktar ile  çekilen videolarını paylaşan oyuncunun, birlikte dans etmekten keyif aldığı isimle son paylaşımı ise dikkat çekti.

Demet Özdemir, Sancaktar ile verdiği bir pozu instagram sayfasından paylaşarak “Yoksaaa??” notunu düştü. Soru işaretiyle vermeye çalıştığı mesaj ise ikilinin bir projesi olduğuna yorumlanır cinsten.

Bakalım bu ‘Yoksa’nın altından neler çıkacak?

Yoksaaaa??? Demet Özdemir'den yeni bir sürpriz mi geliyor? 7

İşte Demet Özdemir ve Onur Alp Sancaktar’ın birlikte dans ettikleri videolardan bir tanesi…