Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin izleyiciyi sevindiren Kalp Yarası kararı!

atv’nin izleyiciyi sevindiren Kalp Yarası kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamları yayınlanıyor. İlk 3 bölümü izleyicilerle buluşan dizi, en son özel kolaj bölümü ile 19 Temmuz Pazartesi akşamı yayındaydı… Zira bayram haftası nedeniyle atv yeni bölümü riske atmak istemedi…

Kalp Yarası dizisinin hayranları yeni bölümün 26 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00’da yayınlanacağının duyurulmasından memnun oldu. Dizinin yeni görüntüleri yayınlandı ve meraklı bekleyiş de artarak sürüyor. Zira dizinin hikayesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor…

Ayşe ile Ferit’in yakınlaşması fragmana yansıdı. Ayrıca yeni bir karakter de hikayeye dahil oluyor. Serenay Aktaş’ın canlandırdığı ve Ebru karakteri geçmişe giden hikayesiyle dizide yerini alacak.

İnanç Konukçu’nun canlandırdığı Sinan karakterinin gençlik aşkı olan Ebru’nun gelişi ile birlikte dengeler de çok değişecek. Savaşçı dizisinin 109.bölümü ile final yapmasının ardından Serenay Aktaş da atv dizisine transfer oldu.

Zamanında Azade Sancakzade engeliyle karşılaşan ve kavuşamayan Sinan ile Ebru arasında neler olacak? Yıllar sonra ilk kez çocuklarının okulunda karşılaşan ikilinin atacağı adımlar Kalp Yarası dizisinin yeni bölümlerinde çok dikkat çekecek.

Güçlü oyuncu kadrosu, eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Kalp Yarası, yeni bölümüyle yeniden hayranları ile buluşmaya geliyor.

Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyan, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu Kalp Yarası’nın 4. bölümden 2. fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.