Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı dizisi 75. bölümde Kağan ve Haydar ölümle burun buruna!

Savaşçı dizisi 75. bölümde Kağan ve Haydar ölümle burun buruna!

tarafından ker_def

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinin 75. yeni bölümü 19 Mayıs Pazar akşamı Fox TV ekranındaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Burç kümbetlioğlu, Gaye Turgut Evin, Ali İl gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Savaşçı dizisinin yeni bölümü yine aksiyon dolu olacak.

İşte 75. bölümde yaşanacakların özeti:

Melik amacına ulaşmış, Kağan ve Yörük Haydar’ı öldürmek için silahını doğrulturken Albay Kopuz askerlerinin en son irtibat kurduğu yeri tespit eder.

Kılıç Timi’yle birlikte Turan Timi’ni Yüzbaşı Bahtiyar komutasında operasyona çıkarır. İki Tim Kağan’la Haydar Yüzbaşı’yı kurtarmak için acele etse de, büyük bir kumpasla karşı karşıya kalırlar.

Savaşçı dizisi 75. bölümde Kağan ve Haydar ölümle burun buruna! 7

Komutanlarının akibetini öğrenemeyen Kılıç Timi ve Turan Timi’nin dönüş yolunda beklenmedik bir şekilde karargahla irtibatlarının kesilmesi, olayları daha da içinden çıkılmaz bir noktaya getirir. Gerilim gittikçe yükselirken iki tim Melik’in onlar için hazırladığı tuzağa adım adım ilerlemektedir…

Savaşçı 75. bölüm fragmanı: