Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisi beklenmeyen sonla çarpıcı bir mesaj verdi! Sosyal medya yıkılıyor!

Avlu dizisi beklenmeyen sonla çarpıcı bir mesaj verdi! Sosyal medya yıkılıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinin dün akşam ekrana gelen 9. bölümünde Alp, Ecem’i yastıkla boğarak öldürdü.

Alp’in Ecem’e olan aşkından, annesinin onu öldürme isteğine karşı koyacağını ve bir şekilde onu koruyacağını düşünmüştü izleyici.

Ancak dün akşamki bölümde yaşananlar, psikopat ve saplantılı bir kimliğin, güvenilmez kişiliğini de gözler önüne sermiş oldu.

Eslem Akar’ın oynadığı Ecem, Denizcan Aktaş’ın başarılı performansıyla hayat verdiği Alp tarafından, acımasızca öldürüldü.

Ecem’in hastaneden çıkmasından sonra babası yokken eve gelen Alp, genç kızın tüm yalvarmalarına karşın onu boğdu.

Sosyal medyada ise Alp gibi insanların psikopat hallerine dikkat çekilerek bu tür bir ilişkinin insanları nereye götürebileceği ile ilgili yorumlar yapılmakta.

Avlu dizisi beklenmeyen sonla çarpıcı bir mesaj verdi! Sosyal medya yıkılıyor! 7

Pek çok izleyici, başlangıçta Alp’in Ecem’e tutkusu ve aşkı nedeniyle onun bunu asla yapmayacağına, hatta annesi Kudret’ten bile korumaya çalışacağına inanmıştı. Bir süre durum bu şekilde seyretmişti zaten. Ancak Alp karakterinin büyüdüğü ortam, Kudret gibi vicdansız bir anne modeli, öldürmeye eğilimli ve zaten bir adamı öldürürken gördüğümüz halleriyle, bu düşünceleri yıkıyordu.

Fakat yine de izleyenler bir ümit, Ecem’e bunu yapmayacağını düşünüyordu. Durum tam tersi şekilde gelişince mesajlar da sosyal medyada havada uçuşmaya başladı.

Bir izleyicinin söylediği şu sözler son derece manidardı: “Bu, “Ben böyle seviyorum.” saçmalığını kabul etmiyorum. Sevgi zarar vermez, yaptığın kötülükleri de sevgini katarak yumuşatamazsın. Sen böyle sevmiyorsun Alp, sen hastalıklısın, sen hastasın.”

Anne babalara bu tür psikopatça seven insanların zararlarını gösterdiğini düşünen bir başka izleyici de şöyle söylüyor: “Ecem’in böyle ölmesi daha iyi oldu. Alp’in ne kadar kötü biri olduğunu bize göstermiş oldular. Diğer turlu acaba Alp korur muydu falan gibi soru işaretleri olacaktı. Halbuki biz korumasını beklerdik Ecem’i ama. İşte bu da böyle psikopatça bir şeyin aşk olamayacağını bizler gösterdi. Genç kızlarımız kanmayın böyle manyaklar1”

AVLU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Annesinin tüm uyarılarına rağmen Alp’ten uzaklaşmayan Ecem, aslında sonunu bir anlamda kendisi hazırladı. Yaşanan bu gelişmeden sonra bir başka annenin sosyal medyadaki yorumu ise şöyleydi: “Çok istiyordunuz ikisini, alın size bakın yakışıyorlardı ama ne oldu adam psikopat çıktı! Sevdiğini öldürdü. İşte kızlarımız dikkat edin lütfen. Anneyim ben de… Sizler annenizin sözünden çıkmayın.”

Ecem öldü ama ardında pek çok mesaj bırakarak gitti. Bundan sonra ise Deniz’in bambaşka bir değişime uğrayacağını tahmin etmek çok zor değil! Kudret’ten çok daha tehlikeli biri olma yolunda ilerleyecek gibi duruyor Deniz.

Avlu’da şimdi başka bir dönem başlıyor!