Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisine yeni katılmıştı, talihsizlikler üst üste geldi

Avlu dizisine yeni katılmıştı, talihsizlikler üst üste geldi

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran gençlik dizisi ‘Arka Sıradakiler’ dizisinde canlandırdığı ‘Özge’ karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yapılan müdahelenin ardından enfeksiyon kaptığı belirtilen Dalgıç’ın ameliyata alınacağı açıklandı.

2007’de televizyonda gösterilmeye başlayan Arka Sıradakiler dizisinin erkeksi karakteri Özge’yi canlandıran Sevda Dalgıç, o dönemde sarı saçlarıyla dikkat çekiyordu.

Daha sonra Arka Sokaklar dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan Sevda Dalkılıç, bu diziden sonra ekrandan uzak kaldı. Oyunculuk atölyesiyle uğraşan Dalkılıç, Avlu dizisi için yenilediği imajıyla ortaya çıktı. Dizide trans bir kadın olan Bade’yi oynayan Sevda Dalkılıç, rolü için uzun süredir sıkı bir spor yaparak görünümünü de değiştirdi.

Avlu dizisine yeni katılmıştı, talihsizlikler üst üste geldi 7

Enfeksiyon kaptığı belirtilen 34 yaşındaki oyuncunun, ameliyata alınacağı belirtildi.

SEVDA DALGIÇ KİMDİR?

Sevda Dalgıç, 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında rol aldığı Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteri ile yaşamış; Nizama Adanmış Ruhlar ve Öğretmen Kemal dizilerinde rol almıştır. Kadrosunda Ceren Moray, Nursel Köse, Demet Evgar, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Rüçhan Çalışkur, Şeyla Halis, Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Barut, Onuryay Evrentan, Eslem Akar, Ayça Damgacı gibi bir çok ismin yer aldığı Avlu dizisinde Bade karakterini canlandırmaktadır.