Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat’ın ismi sürpriz bir dizi için geçiyor!

Aybüke Pusat’ın ismi sürpriz bir dizi için geçiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Medcezir dizisi ile tanınan ve Söz dizisinde oynadığı Bahar karakteri ile de kariyerinde ciddi bir çıkış yakalayan Aybüke Pusat, en son Fox TV’nin romantik komedi dizisi Her Yerde Sen’de Furkan Andıç ile başrolde oynamıştı.

Ayrıca son dönemde ise Engin Öztürk ile kamera karşısına geçtiği ve Netflix’te yayınlanan 50 m2 isimli diziyle de gündeme geldi. oyuncu.

Aybüke Pusat’ın hayranları, onun ne zaman ekrana döneceğini merakla bekliyor. Henüz bir netlik olmasa da yeni bir diziyle anılması, hayranlarını da heyecanlandıracak!

Pusat’ın yeni bir dizide oynama ihtimali doğdu! Ancak eğer kabul ederse, ekranda değil dijital platformda olacak proje!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter’daki sayfasında oyuncunun isminin Kusursuz isimli bir diziyle geçtiğini duyurdu. Dizinin BluTV için çekileceği de ifade ediliyor.

Kusursuz dizisinin senaristliğini, pek çok başarılı diziye de imza atan Kerem Deren yaparken, yönetmenliğini de yine başarılı isim Cem Karcı üstleniyor. Karcı, Hercai dizisinin ilk iki sezonundan sonra Kırmızı Oda dizisinin yönetmenliğini yapmaya başlamıştı.

Aybüke Pusat’ın teklifi kabul edip etmeyeceği merakla bekleniyor! Oyuncunun ismi, Star TV’de yayınlanacak ve Alp Navruz’un da yer aldığı Ada Masalı isimli diziyle anılmıştı. Ancak o dizinin kadın başrolü Ayça Ayşin Turan oldu.