Ana sayfa Sosyal Medya Arıza’nın Halide’si Ayça Ayşin Turan gözleriyle konuştu!

Arıza’nın Halide’si Ayça Ayşin Turan gözleriyle konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Tolga Sarıtaş ile birlikte Arıza dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, sergilediği performans ile de hayranlarından büyük ilgi görüyor… Sadece sözleriyle değil, gözleriyle de konuştuğunu belirten takipçileri, ünlü oyuncunun mimiklerine ve duruşuna da hayran olduklarını ifade eden birçok övgü dolu yorum paylaşıyor.

Sosyal medyada Ayça Ayşin Turan hayranlığı her geçen gün artarken, oyuncu da Arıza dizisindeki güçlü performansı ve Tolga Sarıtaş ile iyi bir uyum yakalaması ile buna yanıt vermekte… Turan, instagram hesabından da sıklıkla paylaşım yapan isimlerden birisi.

Mavi gözlerini öne çıkartan bir pozunu yayınlayan oyuncuya, binlere beğeni yapıldı. “Çok güzel olmuşsun Maviş” diye yorum bırakan takipçileri, güzelliğine kalp bıraktı.

Sadece ülkemizde değil birçok farklı ülkede de hayranları bulunan oyuncu, instagram’da da 3,5 milyona yakın kişiye hitap ediyor ve hayran sayısı da her geçen gün artıyor. İşte ünlü oyuncunun 350 binden fazla beğeni toplayan, güzelliğini sergilediği pozu:

Arıza'nın Halide'si Ayça Ayşin Turan gözleriyle konuştu! 7