Ana sayfa Sosyal Medya Birkan Sokullu hayranları çıldırdı, yeter artık!

Birkan Sokullu hayranları çıldırdı, yeter artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterine hayat veren ünlü oyuncu Birkan Sokullu, sergilediği performans ile ekranda milyonlarca kişiyi farklı duygulara sürüklüyor. Ünlü oyuncu, bugüne kadar her rolünün hakkını veren isimlerden…

Sosyal medyada da güçlü bir desteği bulunan Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı ile kariyerinde önemli bir çıkışa daha imzasını attı. Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah ile çok iyi bir uyum da sağlayan oyuncu, dizi hayranlarını her hafta kendisine hayran bırakıyor.

Instagram hesabında da 730 bin kişi tarafından takip edilen oyuncu, Hello dergisinin Aralık sayısına özel pozlar verdi. Çekimlerin kamera arkası görüntülerini de instagram hesabından paylaşan Birkan Sokullu’ya hayranlarından birçok övgü geldi.

Karizmasına dikkat çeken takipçileri, “TV karşısında baka kalıyoruz her salı akşamı” diye yorum bıraktı. bir başka hayranı ise “Karizma abidesi, yeter ama, muazzam” gibi yorumlarla beğenilerini ifade etti.

Karizması ile hayranlarını bir hayli etkileyen Birkan Sokullu’ya sevgilerini mesajlarla gösteren takipçileri, “Çok karizmasın be canım” diye de gönderme yaptı.