Ana sayfa Dizi Fragmanları Aynen Aynen dizisi 4. sezonda da cinsellik ön planda!

Aynen Aynen dizisi 4. sezonda da cinsellik ön planda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu Tv platformunda yayınlanmakta olan Aynen Aynen isimli dizinin 4. sezon çekimleri bu ayın başlarında yapılmıştı. Ancak eksik kalan sahneler de olmuştu. Nilperi Şahinkaya, yeni dizisi nedeniyle çekim programını Kerem Bürsin’e göre ayarladıklarını da belirtmişti.

Aynen Aynen, 4. sezonuyla izleyicilerle buluşmayı da sürdürüyor. Dizinin yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. İzleyicilerin yorumları ise cinsellik konusunun iyice abartıldığı yönünde oldu. Aynen Aynen, kadın – erkek ilişkilerine odaklanan bir yapımdan ziyade cinsellik üzerinden ilgi çekmeye çalışan bir yapım konumunda ilerliyor. İzleyiciler de bu duruma sosyal medyadaki yorumları ile dikkat çekiyor

“Aynen Aynen”in yeni bölümünde Nil ve Deniz tatil yapacakları köy evine varırlar ancak onları bir süpriz beklemektedir. Bakalım bu ikili beklenmedik durumla nasıl mücadele edecekler?

“Aynen Aynen” eğlenceli kadın-erkek ilişkisini konu alan yeni nesil bir mini dizidir. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı bu dizide, hayal kırıklıklarıyla dolu bir ilişkiden çıkan Nil yeni ev arkadaşı Deniz’le eğlence ve aşk dolu maceralara atılıyor!

Nil ve Deniz’in birbirlerini tanımaya başladığı bu süreçte hem karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında çok eğleniyoruz! Onları izledikçe adeta kendimizi bulabileceğimiz bir dizi!