Ana sayfa Dizi Haberleri Azize dizisindeki diyaloglar ne kadar da sert!

Azize dizisindeki diyaloglar ne kadar da sert!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında geçtiğimiz salı akşamı izleyicilerle buluşan Azize dizisinde aksiyon bol… Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’u başrolde buluşturan dizinin ilk bölümü büyük beğeni toplamıştı. Sosyal medyada da çok konuşuldu.Ancak reytingler beklentilerin altında geldi.

Dizinin Hande Erçel’in üzerine yıkıldığı, onun çevresine geniş ve güçlü bir oyuncu kadrosu konularak ortalama bir yapımın ekrana sürüldüğüne yönelik eleştiriler de dikkat çekti.

Ancak yapımın kalitesi tüm eleştirilere rağmen kendini gösteriyor. Ekranda böyle kaliteli çekimlerin ve aksiyonu bol sahnelerin olduğu işler izleyicilerin daha çok ilgisin çekiyor.

Azize dizisi ilk bölümü ile düşük reyting aldı ama sonraki bölümlerde yükseltme ihtimali de var.

Bir de dizideki aksiyon sahneleri kadar dialogların sertliği de dikkat çekiyor.

Azize 2. bölüm fragmanını instagram hesabından paylaşan Kartal karakterine hayat veren Buğra Gülsoy’a hayranlarından ilginç yorumlar vardı.

 

Diziyi çok beğendiklerini belirten takipçiler, diyaloglardaki sertliğe de dikkat çekti.

“Beni öldürmeden buradan kurtaramazsın. Benim hayatımı kurtaran sen olmuştun. Alan da sen ol.”

İşte Gülsoy’un dizideki bu sözleri hayranları tarafından çok güçlü ve sert bir diyalog olarak görülüyor. Dizide takipçilerin de belirttiği gibi metinlerin bir hayli güçlü yazıldığı ilk bölümde de kendini göstermişti.