Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin’den olay olacak yatak pozu!

Bahar Şahin’den olay olacak yatak pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisinde Ceren Yılmaz karakterine hayat veriyor. Şahin, dizide hamile olan karakteriyle yeni bir deneyim yaşamakta. Ünlü oyuncu, setten bir fotoğrafını da instagram hesabından paylaştı.

Zalim İstanbul dizisinde 22. yeni bölüm 9 Aralık Pazartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelecek ve Ceren için eğlenceli başlayan balayı, adeta kabusu olacak. Ceren’in bebeğini kaybetme durumu olduğu fragmanlardan yansımıştı. Bahar Şahin ise başarılı performansı ile hayranlarından büyük takdir görmekte.

“Kırlangıçlar bekler beni” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncuya takipçilerinden binlerce beğeni geldi. Takipçileri ise ilginç yorumlarda bulundu. “Fasülyemiz büyümüş, dayan fasülye Karaçay. Fasülyeye bir şey olmasın” yorumunu yapan takipçileri, Ceren karakterine çok sayıda göndermede bulundu.

Bahar Şahin'den olay olacak yatak pozu! 7

Zalim İstanbul dizisini heyecanla bekleyen Bahar Şahin hayranları ekranda neler izleyecek? İşte 22.bölümün detayları:

Ceren için eğlenceli başlayan balayı ise, en büyük kabusu ile son bulur. Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!

Nedim ve Ceren’i karşılarında gören Cenk ve Cemre şok olur. Dördü aynı mekânda sessizlik anlarında bile patlamaya hazır bomba gibidir. Nedim ve Cemre için dayanılması güç bir eziyete dönen bu tatil, Cenk’in bardağındaki son damla olur. Ceren için eğlenceli başlayan balayı ise, en büyük kabusu ile son bulur.

Agah durumdan haberdar olduğunda ise, Şeniz’e patlar. Şeniz, Agah’ın yönünü Seher’e çevirecek kılıfı hazırlamıştır. Seher’i ince ince işleyen Şeniz, Agah’ın Seher’e kızının gerçek yüzünü göstermesini sağlar.

Şeniz planının kusursuz işlediğinden emin ilerlerken, hiç beklemediği anda kendi bombası ellerinde patlayacaktır.