Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu ile bir ilki yaşayan İdris Nebi Taşkan’ın üzüntüsü büyük oldu!

Baht Oyunu ile bir ilki yaşayan İdris Nebi Taşkan’ın üzüntüsü büyük oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İdris Nebi Taşkan, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk set deneyimini yaşayan oyuncu daha sonra Poyraz Karayel, Arkadaşlar İyidir isimli yapımlarda dikkat çekti.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Yasin karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, ayrıca Zalim İstanbul isimli dizideki Civan karakteri ile de büyük popülerlik kazandı… Dijital dizi Ölüm Zamanı’nda yer alan oyuncu, ayrıca Baht Oyunu isimli Kanal D dizisinde de bulundu.

Baht Oyunu dizisinin çok sevilmesine ve sosyal medyada büyük destek görmesine rağmen 17. bölümde final yapması büyük bir talihsizlik oldu. Rüzgar karakterini canlandıran oyuncu, Zalim İstanbul’daki etkili çıkışından sonra yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Baht Oyunu’nun final yapmasının üzücü olduğu hatırlatılınca İdris Nebi Taşkan, “Maalesef bizim mesleğimizin bir parçası. Dün işimiz vardı, bugün yok. Böyle şeyler olabiliyor” açıklamasında bulundu.

Baht Oyunu dizi ekibini ‘şahane’ olarak tanımlayan İdris Nebi Taşkan, tüm ekip olarak çok mutlu olduklarını anlattı.

Oyuncu, “Aile ortamı kurmuştuk. Gerek oyuncular olsun gerek ekip olsun, hep beraberdik. Maalesef final kararı almak zorunda kaldık” diye konuştu.

Sosyal medyada dizinin final yapmaması için izleyiciler çok çaba harcadı ancak başarılı olamadı. İdris Nebi Taşkan projenin kendisi adına çok kıymetli olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Ben ilk defa bir romantik komedi projesinde yer alıyordum. O açıdan benim ilk işimdi. Çok keyif alıyordum, çok da eğlenmiştim. Çok iyi hissediyordum kendimi ama final kararı aldık. Üzüldük, çok üzüldük.”