Ana sayfa Dizi Haberleri Bakmayın siz reytingine, İnsanlık Suçu çok konuşulur! İlk bölüm için neler söylediler?

Bakmayın siz reytingine, İnsanlık Suçu çok konuşulur! İlk bölüm için neler söylediler?

tarafından zk zk

Bakmayın siz reytingine, İnsanlık Suçu çok konuşulur! İlk bölüm için neler söylediler? 7

Televizyongazetesi/Analiz

Kanal D’nin, başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı yeni dizisi İnsanlık Suçu, dün akşam (31 Mart) ilk bölümüyle izleyicisi ile buluştu.

Güçlü oyunculuklarıyla dikkat çeken dizi, Cumartesi akşamlarının yeni fenomeni olmaya aday. Sosyal medyada diziyi izleyenler övgüler yağdırdılar. İlk bölümüyle reytingde çok büyük bir çıkış yakalayamasa da hemen her dizinin yaşadığı durum İnsanlık Suçu için de geçerli olacak gibi görünüyor.

Tekrarlarıyla birlikte daha iyi anlaşılması ve dikkat çekmesi beklenen dizi, Total’de 12. ve AB’de 8. sıradaydı ama izleyicinin sosyal medyada yaptığı yorumlardan dizinin ilerleyen bölümlerde daha da dikkatleri çekebileceği görülüyor.

Cumartesi akşamları Star’ın Fazilet Hanım ve Kızları ve Show TV’nin Yeni Gelin dizilerine bir rakip olabilir mi ilerleyen bölümlerde reyting tablosu gösterecek ancak Kanal D’nin yeni dizisi İnsanlık Suçu’nun bir şansı var gibi görünüyor.

Kaan Yıldırım’ın oynadığı Cemal’in Adana’nın yoksul mahallesindeki hayatı, amcasının çıkıp gelmesiyle değişiyor.Yıllardır yalanlarla büyütülen Cemal, babasının ölümüyle gerçekleri öğreniyor. Annesi ve amcasının 25 yıl önce evlenme arifesindeyken babasının annesiyle evlendiğini öğreniyor.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı amca Sami’nin anlatmadığı bir sırrın daha olduğu ikilinin ilk kez konuştukları o anda ortaya çıkıyor.

Başka bir sır var ortada!

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)