Ana sayfa Dizi Haberleri Bakmayın siz reytingine, İnsanlık Suçu çok konuşulur! İlk bölüm için neler söylediler?

Bakmayın siz reytingine, İnsanlık Suçu çok konuşulur! İlk bölüm için neler söylediler?

tarafından zk zk

Bakmayın siz reytingine, İnsanlık Suçu çok konuşulur! İlk bölüm için neler söylediler? 7

Sami, cebinden bir zarf çıkarıyor ama Cemal konuşmasına izin vermediği için ekran başındaki izleyiciler de durumu öğrenemiyor. Sami, daha sonra zarfı yırtıyor ve anlaşılan bu sır, uzun süre akılları kurcalayacak. Herkesin aklına Cemal’ın Sami’nin oğlu olabileceği ile ilgili bir fikir gelse de gerçeği ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Sami’nin Cemal’i bir amcadan çok baba gibi sahiplenmesinde bu sırrın etkisi olduğu da davranışlarından anlaşılabiliyor.

Amcası Sami ile konuşmasından sonra öfkesi dinmeyen Cemal, arabayla bir kaza yapıyor ve bir kişinin ölümüne neden oluyor. Arkadaşının suçu üstlenmesiyle soluğu İstanbul’da alan Cemal, polis tarafından herkesin gözü önünde yakalanıyor. Sami şimdi Cemal’ı kurtarmanın peşinde.

Bu arada amca oğlu Gökhan’ın da nişanlı olmasına rağmen sekreteriyle kırıştığını öğrenip nişanlısına söylemeyi de ihmal etmiyor.

Görünen o ki Cemal, Gökhan’ın nişanlısı Suna’ya çoktan abayı yaktı. Şimdi dizinin 2. bölümü merakla bekleniyor. Ancak dizi güçlü oyunculuklarıyla dikkat çekti. Yeni bölümde reyting yükselecek mi izleyeceğiz ama 2. bölüm tanıtımdan heyecanın artacağı da belli oluyor.

İşte izleyicilerden gelen mesajlardan bazıları:

Cemal’in annesi Hülya, başka ne saklıyor? Kızı Esra ile ilgili affedemediği olay ne?

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)