Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu’da Melikşah dönemi kapanıyor! İkinci sezonda flaş bir isim başrolde!

Uyanış Büyük Selçuklu’da Melikşah dönemi kapanıyor! İkinci sezonda flaş bir isim başrolde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in yeni sezondaki iddialı yapımı Uyanış Büyük Selçuklu, reytinglerde zirveden düşmeyen bir dizi oldu. Dönem dizisinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Gürkan Uygun, Mehmet Özgür gibi isimler rol alıyor. Melikşah rolüyle ise başrolde Buğra Gülsoy, başarılı bir iş çıkarmakta.

Hem yurt içinde ve hem yurt dışında milyonlarca izleyiciye ulaşan yapım, Pazartesi akşamlarının yeni fenomen dizisi oldu. 32 bölümü yayınlanan diziyle ilgili gelen son haberler ise izleyenleri biraz şaşırtacak cinsten!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde, televizyon tarihinde bir ilk yaşanıyor. Tarihte ileri değil, geriye doğru bir hikaye izleyici ile buluşuyor. Melikşah döneminin 1 sezon olarak önceden hazırlandığı ve 4 sezon sürecek olan dizinin 2. sezonundan itibaren Sultan Alparslan döneminin başlayacağı öğrenildi!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgilerine göre, Buğra Gülsoy’un başrolündeki kadro, yeni sezonda değişecek! Üstelik Sultan Alparslan rolü ile yine çok ünlü bir isim geliyor!

Uyanış Büyük Selçuklu'da Melikşah dönemi kapanıyor! İkinci sezonda flaş bir isim başrolde! 7

Alınan bilgilere göre, gelecek sezon başlayacak olan yeni dönem Uyanış Büyük Selçuklu’da Barış Arduç, Sultan Alparslan’a hayat verecek ve 3 sezon boyunca da Sultan Alparslan dönemi ekrana getirilecek!

Akli Film imzalı diziyle ilgili olarak gündeme gelen bu kulis bilgileri, diziyi izleyenleri de şaşırtacak cinsten! Uyanış Büyük Selçuklu sezon sonunda bir dönem kapanacak, yeni sezonda bambaşka bir dönem açılacak!