Ana sayfa Dizi Haberleri Gülcemal dizisi hem ağlatıyor hem güldürüyor ama reytingler bir türlü düzelmiyor!

Gülcemal dizisi hem ağlatıyor hem güldürüyor ama reytingler bir türlü düzelmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Gülcemel dizisinin hikayesi çok beğenilirken, Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisi de iyi bir partnerlik sergiliyor. Dizinin yurt dışında da ilgi görmesi ve sosyal medyada yabancı dizi hayranlarının favorileri arasında olduğunun dikkatleri çektiğini söylemek lazım.

Gülcemal dizisi için en büyük sorun ise reytingler… Dizinin 6. bölümü yayınlandı ve izleyiciler hikayenin gidişatının çok iyi olduğunu ifade eden birçok yorumda bulunuyor. Birçok izleyici ise bu duruma rağmen Haziran ayında Gülcemal dizisinin final yapacağına yönelik olarak bir olumsuzluk içinde bulunuyor.

Bir dizi hayranı Gülcemal için şu yorumda bulundu: “Reytinglerin üzerinde harika bir bölümdü, hem ağladım hem güldüm. Hem üzüldüm hem sevindim bu dizinin oyuncuları çok etkileyici bir performans sergiliyor. Efsane. Murat ve harika oyuncu Ayda kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Gülcemal dizisine tutuklu kalan o kadar çok izleyici var ki, projenin devamını çok arzu ediyor. Dizinin ikinci sezonu olup olmayacağı belirsiz ama elde edilen 6. bölüm reytingleri bir fikir veriyor. Fox TV özellikle 3’lü reytinglerden yukarıya çıkamayan projeleri devam ettirme konusunda isteksiz.

Gülcemal dizisi hem ağlatıyor hem güldürüyor ama reytingler bir türlü düzelmiyor! 7

Gülcemal dizisi de AB ve ABC1 kategorilerinde sınırda bulunuyor. Ancak AB grubunda işler çok daha kötü. Bir hayli düşük gelen reytingler kanal yetkililerini rahatsız edecek boyutta.

Fox TV’nin Gülcemal dizisine desteğini sürdürmesi önümüzdeki 2-3 bölümde oluşacak duruma göre karar verilecektir. Ancak şimdiye kadar elde edilen reytinglerin projenin ayakta kalmasını sağlaması zor gözüküyor.

Gülcemal dizisi 6. bölümü ile 11 Mayıs akşamı yayınlandı ve tüm kişiler kategorisinde 10. sırada yer alırken, AB grubunu 11. olarak bitirdi ve ABC1’de de 7. oldu. Bu sonuçlar diziyi ayakta tutabilecek mi, izleyip göreceğiz.

Gülcemal dizisinin 18 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan 7. yeni bölümünden ilk görüntüleri de aşağıda bulabilirsiniz.