Ana sayfa Dizi Haberleri Başka dizilerde de vardı ama Erkenci Kuş’ta zirve yaptı! Dizinin maskotu oldu adeta!

Başka dizilerde de vardı ama Erkenci Kuş’ta zirve yaptı! Dizinin maskotu oldu adeta!

tarafından zk zk
Star TV’nin yaz dizisi Erkenci Kuş’un başarısındaki etkenlerden biri de oyuncuların performansları.

Başrol oyuncuları Can Yaman ve Demet Özdemir’in uyumlu birlikteliklerinin yanı sıra yan karakterdeki isimler de çok dikkat çekiyor.
Bu isimlerden bir tanesi de Çilek Kokusu dizisinde de Demet Özdemir ile kamera karşısına geçen Anıl Çelik, bu kez Erkenci Kuş’taki Ceycey lakaplı Cengiz Özdemir karakteriyle dikkat çekiyor.

Dizide kendine özgü giyim tarzı, zekası ve olaylar karşısındaki tepkileriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncuya performansıyla ilgili sosyal medyadan da beğeni mesajları yağıyor.

Başka dizilerde de vardı ama Erkenci Kuş'ta zirve yaptı! Dizinin maskotu oldu adeta! 7

Hayat Sevince Güzel, Çilek Kokusu, Kertenkele ve Unutulmaz gibi izlenme oranları yüksek dizilerde de önemli karakterlerle karşımıza çıkan Çelik, Ceycey’in, oynarken en heyecan duyduğu rollerden biri olduğunu söylüyor. Karakter yaratım aşamasında da birçok noktada kendi fikirlerini karaktere kattığının altını çizen yetenekli oyuncu sözlerine şöyle devam ediyor; “Zekasını kullanan, algı yönetimi konusunda becerikli ve sempatik bir karakter Ceycey. Şeytan tüyü var diyebilirim. Onun sayesinde bu projede geniş bir hareket alanına sahibim. Demet Özdemir’le ve yapım firmamız Gold Film’le daha önce de birlikte çalışmıştık. Bu işte de tüm ekip uyum içinde çalışıyoruz. ” dedi.