Ana sayfa Sosyal Medya Belçim Bilgin koronavirüs için çok farklı bir bakış açısı sundu!

Belçim Bilgin koronavirüs için çok farklı bir bakış açısı sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Behzat Ç dizisinde gördüğümüz Belçim Bilgin, ekrana Hekimoğlu dizisiyle dönüş yapacak. Oyuncu yakın bir zaman içinde Kanal D’nin iddialı dizisi Hekimoğlu’nda Ateş Hekimoğlu’nun eski eşi olarak kendini gösterecek.

Koronavirüsün dünyada büyük bir endişe yarattığı bu günlerde, ülkemizde de önemli önlemler alınıyor. Ünlü isimler de üst üste yaptıkları paylaşımlarda hem Sağlık Bakanlığı’nın kurallarına uyulmasını tavsiye ediyor hem de mümkün oldukça evde kalınmasının önemine işaret ediyor.

Belçim Bilgin ise farklı önerileriyle instagram hesabından dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, bu korku günlerini olumlu şeylere dönüştürmekten bahsetti ve şu mesajı verdi:

“Karantina günlerini hep yapmak istediğimiz, normal tempoda ertelediğimiz şeyleri yapmaya ayırsak. Telefon telaş ibareli mesajlarla şişiyor olsun bir köşede, sonra bakarsınız. Nefes oldukça niyetini umuda, sevgiye çevirelim..

Okuyalım, izleyelim, araştıralım, içimizde ötelediğimiz o gölge sanatçıları gerçek yapmaya çalışalım, kendimiz için.. Gezegenin hiç unutmayacağı bu korku günlerini olumlu bir şeylere dönüştürmeyi denemeye değmez mi sizce de? Belki de kabus bittiğinde daha iyi bir dünya yaratma gücünü ancak öyle bulabiliriz..Omur boyu sağlıkla kalın, sizi seviyorum.”

Belçim Bilgin koronavirüs için çok farklı bir bakış açısı sundu! 7