Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisi Nehir Erdoğan’ın fena dağıtmış!

Benim Adım Melek dizisi Nehir Erdoğan’ın fena dağıtmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan, TRT1’de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde Melek karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu başarılı performansı ile bu sezonun konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Dizinin konusu beğenildi, reytingleri de çok iyi geldi. Toplam 28 bölüm yayınlandı. Benim Adım Melek dizisinde ağır bir dram hikayesi var. Ancak senaryonun kendisini tekrar etmeye başlaması izleyicilerin büyük eleştirisini almıştı. Hikayenin daha hızlı ilerlemesini isteyen bir izleyici grubu bulunuyor.

TRT’nin kurumsal kararı ile tüm yapımlar Mart ayının ortasında çekimleri durdurmuştu. Benim Adım Melek oyuncuları da Gaziantep’ten ayrılarak evlerine döndüler. Nehir Erdoğan, eve dönüşte odasının ne kadar dağınık olduğunun videosunu yeni paylaştı. Ünlü oyuncu, yoğun bir temizlik ve düzenleme çabalarının ilk günü çekilen videosuyla hayranlarını da bir hayli şaşırttı.

“Kesinlikle mükemmel değilim. Bitmeyen işlerimize de oh canımıza değsin” notuyla videosunu yayınlayan oyuncu, Gaziantep dönüşü nasıl bir halde olduğunu ilk kez gösterdi. Bazı hayranları ise Gaziantep’teki çekimlerin oyuncuyu fena halde dağıttığını ve kendisini toparlamasının zaman aldığını düşündüklerini belirten yorumlar yaptı.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı dizi,TRT1’in son kararı ile tekrar bölümleri yayınlanmaya başlandı.