Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinin işi mucizelere kaldı!

Benim Adım Melek dizisinin işi mucizelere kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin 18.bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi başrolde buluşturan dizinin yeni bölümünde Melek’in hastalığı için bir mucize beklentisi var.

29 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümde Melek’in tedavi şansı giderek azalıyor. Mithat, ablasını yalnız bırakmayarak yine kalpleri kazandı.

Melek de Halil “Ben yaşama tutunacağım. Ayakta kalacağım”diyerek söz veriyor. Ancak durumu kötüleşen Melek, ölüme doğru yürürken çevresinde oluşturduğu sevgi seli onu ayakta tutmak için her şeyi yapıyor.

Dizideki sahnelerde kendini bulan birçok izleyici olduğu yorumlara yansımakta. Melik gibi ezilen annelere Allah’tan yardım dileyen bir çok izleyici mesajı bulabilirsiniz.Dizinin içini iyice kararttığını söyleyen bir izleyici ise “Melek’i öldürün bari de biz de diziyi bırakalım.İyileşmesi gerekirken umutları yok ediyorsunuz, içimizi karartıyorsunuz. Dizide sevginin, umudun,sevdanın öne çıkmasın bekliyoruz” mesajıyla dikkat çekti.

İşte Benim Adım Melek 19.bölüm fragmanı: