Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 17. bölüm ön izleme yayınlandı! Sana her şeyi anlatmamız lazım!

Benim Tatlı Yalanım 17. bölüm ön izleme yayınlandı! Sana her şeyi anlatmamız lazım!

tarafından ker_def

Benim Tatlı Yalanım dizisi geçtiğimiz haftadan itibaren Cumartesi günlerine alınmıştı. Dizinin 16. bölümü 5 Ekim Cumartesi saat 20.00’de Star TV’de yayınlandı. Dizinin 17. yeni bölümü ise 12 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı merak konusu.

Aslı Bekiroğlu ile Furkan Palalı’yı buluşturan dizinin 17.yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. “Sana her şeyi anlatmamız lazım!” mesajının verildiği yeni bölümden ön izleme yayınlandı.

Peki en son yayınlanan 16.bölümde neler olmuştu? Detaylar şöyle:

Nejat, Suna’ya onu sevdiğini söylemiş, hayatını düzene koyarken yanında olmasını istemiştir. Suna, bu ani aşk ilanı karşısında şaşkına döner.

Suna da Nejat’a aşkını ilan etmek istemekte ancak Kayra’yı düşünmektedir. Önce Kayra’nın gerçeği öğrenmesi, Nejat ve Suna’yı ona yalan söyledikleri için affetmesi gerekmektedir. Bu sırada Kayra, Suna ismini duymuş, aklı karışmıştır.

Kayra, uzun zamandır görmezden gelmeye çalıştığı işaretleri bir araya getirirken, Suna’nın kim olduğunu bilmek istemediğine karar verir. Bu sırada sürpriz bir isim Kayra’yı kaçmaya çalıştığı gerçekle yüzleştirecektir.