Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berk Oktay’dan ‘uygunsuz görüntü’ davasıyla ilgili çarpıcı açıklama!

Berk Oktay’dan ‘uygunsuz görüntü’ davasıyla ilgili çarpıcı açıklama!

tarafından ker_def

Berk Oktay, uzun bir süredir tartışılan uygunsuz görüntülerinin sosyal medya hesabından yayınlanmasıyla ilgili davada eşi Merve Şarapçıoğlu’na karşı dava açmıştı.

‘Özel hayata ilişin görüntü ve sesleri ifşa etmek’ suçundan Merve Şarapçıoğlu için 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Konu magazin gündeminde de bir hayli yer almakta.

Savaşçı dizisinde Kağan Bozok karakteriyle izlediğimiz Berk Oktay, Radyo Viva’da açıklama yaparak bu konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

”Hepinizin bildiği gibi başıma ne yazık ki talihsiz ve çok üzücü beni ve ailemi yıpratan bir olay geldi. Allah’tan kimseye böyle bir şeyi yaşamamasını temenni ederim” diye konuşan Berk Oktay’ın yaşananlar nedeniyle üzgün olduğu biliniyordu.

Savcılığa gerekli şikayeti yaptığını ve Emniyet Siber Şube Müdürlüğü’nün de yüksek mesai harcayarak bir takım verilere ulaştığını belirten Berk Oktay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugüne kadar sadece Türk adaletine, Türk polisine sonuna kadar güvendim, güvenmeye devam edeceğim. Öncelikle ilahi adalete ondan sonra da Türk adaletine ve polisimize sonuna kadar güveniyorum. İş artık hukuktadır, adliyededir. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım.”

Berk Oktay’ın savcılığın uzlaşma önerisini de en baştan kabul etmediği ve şikayetinin devam ettiği belirtiliyor.