Ana sayfa Dizi Haberleri Berkay Hardal’ın yeni dizisi belli oldu!

Berkay Hardal’ın yeni dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berkay Hardal, koronavirüs salgını sebebiyle bir süredir Köyceğiz’deki evinde bulunuyor. 2019 yılında Dilan Telkök ile ani bir kararla evlenen Berkay Hardal, hayranlarını şaşırtmıştı.

Berkay Hardal – Dilan Telkök çifti, koronavirüs nedeniyle imkanı olanların evlerine çekildiği bu dönemde, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla göz doldurdu.Ne kadar uyumlu bir çift olduklarını çektikleri videolarla gösteren ikili, youtube’da bu videoları yayınlıyor.

Dilan Telkök’ün youtube sayfasından birbirinden renkli içerikler paylaşan çift, mutluluklarını da sergiledi. Berkay Hardal, dinlendiği bu dönemin ardından yeni bir dizinin hazırlıklarına başlıyor.

Ünlü oyuncu, Süreç Film tarafından hazırlanan Gençliğim Eyvah isimli dizide rol alacak. Beykoz’daki platoda çekilecek olan dizi için tüm ekip 18 Mayıs’ta bir araya gelecek.

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Beyti Engin, Erdem Kaynarca, Bahar Süer ve Kemal Uçar dizinin diğer oyuncuları.

Koronavirüs salgınının devam ettiği bu günlerde yeni bir yapımın sete çıkması bir ilk olacak. Kuruluş Osman ile Arka Sokaklar dizilerinin de bir süredir virüs tehlikesine rağmen çalışmaları sürdürdüğünü belirtelim.