Ana sayfa Sosyal Medya atv’nin final yapan dizisinden Savaşçı’ya bambaşka Ekin Mert Daymaz göreceksiniz!

atv’nin final yapan dizisinden Savaşçı’ya bambaşka Ekin Mert Daymaz göreceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yaz aylarında atv ekranlarında yayınlanan Gençliğim Eyvah isimli aile komedisinde Ahmet karakterine hayat veren Ekin Mert Daymaz, 17.bölümde final yapan bu projede başarısıyla dikkat çekmişti.

Genç oyuncu, kariyerine iyi bir projede daha ekledikten sonra bir süre dinlenme fırsatı buldu. 2021 yılında ise Ekin Mert Daymaz’ın yer alacağı proje belli oldu. 5. sezona bambaşka bir kadro ile hazırlanan Savaşçı dizisinin ekibinde artık Daymaz da bulunuyor.

Astsubay Görkem İlbeyli karakteri ile izleyeceğimiz ünlü oyuncu, diziye katıldığını instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Gençliğim Eyvah’taki umutsuz aşık rolünden sonra şimdi de Savaşçı dizisinde kahraman bir askere hayat verecek olan Ekin Mert Daymaz, yeni rolü ile hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.

atv'nin final yapan dizisinden Savaşçı'ya bambaşka Ekin Mert Daymaz göreceksiniz! 9

Ünlü oyuncunun instagram paylaşımına yorum bırakan takipçileri, “Role nasıl da yakışmış” diye yazdı… Oyuncunun arkadaşlarından da destek mesajları geldi.

Gençliğim Eyvah’taki rol arkadaşı Burak Tozkoparan,a “Bravo” diyerek yeni rolünü tebrik ederken, Anıl Tetik ise “Kardeşim yeni işin hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

atv'nin final yapan dizisinden Savaşçı'ya bambaşka Ekin Mert Daymaz göreceksiniz! 10

Bilindiği üzere Anıl Tetik de Savaşçı dizisinin kadrosunda yerini aldı.

TRT1 ekranında Tek Yürek dizisinde en son izlediğimiz Anıl Tetik, Savaşçı dizisinde Astsubay Savaş Çiğiltepe olarak ekranda yerini alacak.

atv'nin final yapan dizisinden Savaşçı'ya bambaşka Ekin Mert Daymaz göreceksiniz! 11

Diziye yeni katılan isimler arasında Ediz Hun, Tamer Karadağlı ve Erkan Meriç’in de olduğunu hatırlatalım.