Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 20 Ekim Pazar 4. bölümde Swara, Ragini’nin evlenmesini istemiyor

Bıçak Sırtı 20 Ekim Pazar 4. bölümde Swara, Ragini’nin evlenmesini istemiyor

tarafından ker_def

Bıçak Sırtı dizisi 20 Ekim Pazar günü saat 21.00’de izleyicilerle Kanal 7 ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları haberimizde okuyabilirsiniz.

SWARA RAGİNİ’NİN EVLENMESİNİ İSTEMİYOR

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Bıçak Sırtı, yeni bölümde Ragini Lucky ile evlenmeye karar verir. Swara Ragini’nin bu evliliği yapmasını istemez. Shektar’ın da aynı düşüncede olduğunu öğrenen Swara ona bir planı olduğunu söyler. Shektar Swara’nın teklifini kabul edecek mi?

Swara, Ragini’nin söylediklerini anneannesine anlatır. Shobba ise torununa tüm gerçekleri anlatmaya karar verir. Gerçekleri duyan Swara annesi için çok üzülür. Öte yandan Ragini babaannesinin uygun gördüğü kişiyle nişanlanmaya karar verir.

Lucky ise babasının mirasından pay alabilmek için Ragini ile evlenmeyi kabul eder. Swara Ragini’nin bu evliliği yapmasını istemez. Lucky’nin Ragini için doğru kişi olmadığını düşünen Swara bu düşüncesini Shektar’a anlatır.

Shektar’da Swara’yla aynı düşüncededir. Swara Shektar’a iş birliği teklif eder. Shektar onun bu teklifini kabul edecek mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015