Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aşk Hikayesi dizisi Seçkin Özdemir için ayak bağı oldu!

Bir Aşk Hikayesi dizisi Seçkin Özdemir için ayak bağı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008 yılında oyunculuk kariyerine başlayan ünlü oyuncu Seçkin Özdemir, Yaban Gülü isimli yapım ile ilk kez dizilerde yer almıştı. Oyuncu, sonrasında Alyazmalım dizisinde İlyac karakterini canlandırdı. Ardından ise Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Leo karakteri ile herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Bir Aşk Hikayesi dizisi ise oyuncu adına büyük izler bıraktığı bir yapım oldu. Korkut Ali karakterini canlandıran Seçkin Özdemir, bu diziden sonra ise izleyicinin kendisini hep bu kişi gibi görmek istediğini ve bunun sıkıntısını yaşadığını anlattı.

Instagram sohbetinde Barış Falay ile buluşan Seçkin Özdemir, 2013-2014 sezonunda yayınlanan Bir Aşk Hikayesi dizisinin kariyeri için çok önemli bir proje olmasının yanı sıra aslında bir ayak bağı olduğunu da anlattı.

Seçkin Özdemir, “Oynadığın bir şey tuttuysa, sevildiyse hep öyle şeyler geliyor. Seyirci de öyle istiyor. Seçkin’i hep Bir Aşk Hikayesi’ndeki gibi görmek istiyor” diye konuştu ve karakterin yarattığı duygusal etkinin sonraki projelerde kendisine sorun oluşturduğuna değindi.

Bir Aşk Hikayesi dizisi Seçkin Özdemir için ayak bağı oldu! 7

Seçkin Özdemir, izleyicilerin oyuncular gibi düşünmediğini, bağlandığı bir karaktere duygusal olarak yaklaştığını ve o karakteri canlandıran oyuncuyu da hep öyle görmek istediğini söyledi.

Seçkin Özdemir, Bir Aşk Hikayesi’nin kendisine nasıl ayak bağı olduğunu ise şu sözlerle ifade etti: “O duygu ile seni görmek istiyor devamında da.Farklı bir şeyle çıktığın zaman bu sefer de şaşırıyor. Ben çok yaşadım. Ben de çok değişik roller oynadım. Karısından korkan adamı oynadım. Mafya babasının oğlunu oynadım. Ressam, eski sevgilisinin peşinden koşan adamı oynadım. Karısını aldatan adamı oynadım. Yadırganıyor. Bunların öncesinde Bir Aşk Hikayesi olduğu için, Al Yazmalım ona benzer roller. Bu yadırganıyor. Ben de seviyorum değişik şeyler oynamayı istiyorum. İnsanın heyecanın da bu tür şeyler biraz kırıyor.”