Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Falay, Ezel dizisinde Kenan İmirazlıoğlu itirafı yaptı!

Barış Falay, Ezel dizisinde Kenan İmirazlıoğlu itirafı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Falay ile Seçkin Özdemir, instagram sohbetinde buluştu. İkilinin bu buluşmasında dizi hayranları için birçok önemli not vardı. Alyazmalım dizisinde birlikte rol alan ikili, dostluklarını da o projeden bu yana geliştirdi.

Ezel dizisinin kendisi adına çok özel bir proje olduğunu belirten Barış Falay, Kerpeten Ali karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Ünlü oyuncu, “Herkesin aklında aynı şey var. Ezel çok özel bir formattı. Dünyanın her yerinde de ciddi karşılık buldu” açıklamasını yaptı. Ezel dizisinden teklif geldiği zaman daha önce benzer bir karakter canlandırdığı için tedirgin olduğunu ve oynamaya pek de niyetli olmadığını anlatan Barış Falay, senaryoyu alıp okuduğu zaman oynamama şansının olmadığını anlattı.

Barış Falay, Ezel dizisinde Kenan İmirazlıoğlu itirafı yaptı! 8

KEREM ÇATAY’A İDDİALI SÖZ

Ezel dizisi için yapımcı Kerem Çatay’a da çok iddialı bir söz söyleyen Barış Falay şöyle konuştu: “Çok iyi hazırlanılmış, müthiş bir senaryo idi. Sevgili Kerem Çatay’a ilk söylediğim söz, ‘bu iş tutmaz ise ben bir daha televizyon senaryosu okumam’ dedim.”

KENAN İMİRZALIOĞLU ŞAŞKINLIĞI

Ezel ile Kerpeten Ali’nin kavga sahnelerini senaryoda gördüğünde Ezel karakterini kimin oynayacağını soran Barış Falay, Kenan İmirzalıoğlu yanıtını alınca şaşırıp kalmış.

Barış Falay, şöyle konuştu: “Ezel ile atışmalarım olacak. Yumruk yumruğa kavga ettiğimiz yerler var. ‘Ezel’i kim oynuyor’ dedim. Kenan İmirzalıoğlu dediler. ‘Emin misiniz, benim dükkan bu’ dedim. Nasıl olacak? ‘Biz size inanıyoruz, beraber yol alalım, bir şekle getiririz’ dediler. İlk bölümlerde yazılış halinin dışında bir şey yapmam gerekiyordu. Televizyonda göründüğüm kadar ufak tefek değilim bu arada. Kenan İmirzalıoğlu ile oynayınca öyle zannediliyor. Sevgili manken kökenli hanım arkadaşlarım için de aynı şey geçerli. Cansu Dere, Sedef Avcı ile yan yana olunca sizi ufak zannediyorlar. O kadar değilim, daha normal bir adamım. Bu normallikle onlarla oynarken, bir şey yapmam gerekiyordu. Her türlü duyguyu çok yüksek yaşayan birileri gibi, rolü oraya getirdim. Tabii bu da ilk set günlerinde ekibi şaşırttı.”

Barış Falay’ın bahsettiği manken kökenli isimler Cansu Dere ve Sedef Avcı idi. Bade İşçil’in de mankenlik geçmişi olduğu biliniyor.

Barış Falay, Ezel dizisinde Kenan İmirazlıoğlu itirafı yaptı! 9

BENZER ROLLER OYNAMAK İSTEMİYORUM

Kerpeten Ali karakterini oynadıktan sonra yapımcılardan hep benzer roller gelmesine şaşıran ve duruma tepki gösteren Barış Falay,”Kerpeten Ali oynadım. Ondan sonra bütün bitirimler teklif edildi. Aile babası oynadım, aile babasından başka bir şey gelmemeye başladı” diye konuştu.

Birbirlerine yakın olmayan roller oynamayı arzu ettiğini ve kariyerini de bu şekilde şekillendirdiğini anlatan Barış Falay, sevmediği bir projede asla rol almadığını da anlattı.

Barış Falay şöyle konuştu: “Oyunculukta yol aldıkça başka bir hale geliyorsun. Dolayısı ile aralarında hep en son yaptığına daha yakın oluyorsun. Performans anlamında söylüyorum bunu. Birbirlerine yakın olmayan insanları oynamak istedim. O bana mesleki anlamda daha doğru geldi. Dolayısı ile performans anlamında son yaptığıma yakın durduk. Sevmediğim bir şey oynayamam.”

BARIŞ FALAY VE SEÇKİN ÖZDEMİR’DEN PROJE SÖZÜ

Birbirinden farklı roller oynamanın Türkiye’de bir risk olduğunu ifade eden Barış Falay, “Türkiye’de önde olan kendi ismini markalaştırmak. Bizde rolü markalaştırmak gibi bir kavram, sektörün çok da alıp cebine koyduğu bir şey değil.

Seçkin Özdemir ve Barış Falay yeniden bir projede bir araya gelme konusunda ise sözleşti. İkili tiyatro sahnesinde bir proje yap konusunda planlama yapacak.

Bazı takipçiler Barış Falay’dan dizi seçme konusunda Seçkin Özdemir’e taktik vermesini istedi. Seçkin Özdemir, izleyicilerin haklı olduğunu ve son dizilerinin iyi gitmediğini de itiraf etti.

Barış Falay, “Oynayabilecek miyim diye bakıyorum. O karakterin altından kalkabilir miyim? Bizim yaptığımız iş, hikayi doğru anlatacaksın. Anlatırken de zevk vereceksin. Doğru anlatıp, keyif veren bir rol mü diye ona bakıyorum” dedi.

Barış Falay, bazı dizi teklifleri aldığını, ancak imza atmadığını da belirtti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seçkin Özdemir (@seckinozdemir)’in paylaştığı bir gönderi ()