Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar dizisi Erkenci Kuş girdabına kapılıp kaybolabilir!

Bir Deli Rüzgar dizisi Erkenci Kuş girdabına kapılıp kaybolabilir!

tarafından ker_def
Bir Deli Rüzgar’ın reytingi, Erkenci Kuş’un tekrarından bir tık fazla!
Televizyon Gazetesi Analiz

Bir Deli Rüzgar dizisi daha başlamadan önce yapılan analizlerde hikayenin Unutursam Fısılda ve Gülizar dizilerini andırdığı yazılmıştı.

Daha önce yapılmış ve pek başarılı olmamış müzikal ağırlıklı bir hikayenin tekrarı gibi gelen Bir Deli Rüzgar, reyting sonuçlarına bakıldığında izleyicinin pek de ilgisini çekmiş değil.

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Deli Rüzgar dizisinin tüm kişiler kategorisinde birinci olmasına karşın elde ettiği reyting 3.94, izlenme payı ise 12.05 yani çok da iyi bir reyting ile başlamadı.

TRT 1’deki Kalk Gidelim dizisi 3.87 reyting ve 11.51 izlenme payı ile 3. sırada yer alırken, dikkat çeken detay ise Erkenci Kuş dizisinin tekrar bölümüydü.

Erkenci Kuş’un tekrarı Star ekranında, Bir Deli Rüzgar ise Fox TV ekranında aynı saatte yayına başladı. Erkenci Kuş’un tekrarı 3.06 reyting ve 9.18 izlenme payı elde etti.

Görüldüğü üzere Bir Deli Rüzgar, onca yapılan tanıtıma ve verilen emeğe karşın Erkenci Kuş dizisinin hem de tekrar bölümünden bir tık fazla reyting alabilmişti.

22 EYLÜLDE BÜYÜK DÜELLO

Erkenci Kuş’un yeni bölümünün 22 Eylül’de Cumartesi günü yayınlanacağı, bugüne kadar ki bölümlerinin de 8-9 reytingleri bulduğu düşünülür ise, Bir Deli Rüzgar için Cumartesi günü yaşamak pek kolay olmayacak.

Peki AB Grubunda durum nasıl?

Dün akşam Kalk Gidelim dizisi 4.69 reyting ve 14.5 izlenme payı ile birinci sırada. Bir Deli Rüzgar ise 4.25 reyitng ve 14.28 izlenme payı ile ikinci durumda. Erkenci Kuş dizisinin tekrarı ise 2.45 reyting ve 7.94 izlenme payı ile 6. sırada yer aldı.