Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan’ın sözleri yürek burkacak! Artık umudu kalmadı!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan’ın sözleri yürek burkacak! Artık umudu kalmadı!

tarafından zk zk

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin’in oynadıkları Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümünde Cihan, Mahir ve Hande’yi birlikte gördükten sonra toparlanamıyor ve büyük bir acının içine düşüyor.

Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm Fragmanı yayında! Cihan, yaşadığı son olaydan sonra hastalığıyla savaşmaktan vaz mı geçiyor?

Cihan, Mahir ve Hande’nin öpüştüğünü gördüğü zaman dünyası yıkılmıştır. Hastalığının yanında bir de aşk acısı çekmeye başlar.

Bu acı, diğer acısını unutturmaya yetmiştir. Umutları bir anda tükenen Cihan, yaşam mücadelesini bile bırakmayı düşünmeye başlamıştır.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan'ın sözleri yürek burkacak! Artık umudu kalmadı! 7

Bu hislerini de annesi Figen ile paylaşır. Kızının acısını gören Figen kahrolmaktadır.

Cihan’ın “Zaman dursun ve ben de o zamanın içinde kaybolayım istiyorum” sözleri izleyenlerin içine oturacak.

Bir Litre Gözyaşı, ÖZETSİZ yeni bölümüyle pazar akşamı 20.00’de Kanal D’de!

İşte 10. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cihan için zor karar! Hande’nin beklenmedik hamlesini gören Cihan, Mahir’den uzak durmaya karar verir. Cihan’a açılma konusunda bu sefer çok kararlı olan Mahir Cihan’a onu sevdiğini söylemenin yollarını ararken, Ali de Cihan’ın gönlünü almak için elinden geleni yapmaktadır. Kimse üzülmesin diye her zaman pozitif kalmaya çalışan Cihan, hastalığının yarattığı psikolojik etkileri derinden hissetmeye başlar. Hande’yi üzmemek için Mahir’den kaçsa da kendini hep onun yanında bulan Cihan’ın Mahir yüzünden yaşadığı bu gel-gitleri yanlış anlayan Muzo, Figen’in tüm uyarılarına rağmen Ali’yi Cihan’dan uzak tutmanın yollarını aramaya başlar.

Selin’in de kışkırtmalarıyla Cihan ve Mahir arasında bir şeyler olduğundan şüphelenmeye başlayan Hande ise, Cihan’ın annesi ve babası için hazırladığı yıldönümü sürprizine Ali’yi de dahil edince dörtlü arasındaki dengeler yeniden değişir.

Diğer yandan Güzin’in aldığı hediye ile kıskançlık krizine giren Elif, Sedat’ın karanlık dünyasında dönüşü olmayan işlere bulaşarak kendini ve ailesini tehlikeye sürüklemektedir.