Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Umut Yeter 2. bölüm fragmanı yayınlandı… Şok buluşma! Yılmaz, her şeyi itiraf ediyor!

Bir Umut Yeter 2. bölüm fragmanı yayınlandı… Şok buluşma! Yılmaz, her şeyi itiraf ediyor!

tarafından zk zk
Bir Umut Yeter 2. Bölüm Fragmanı yayında! Yılmaz, üvey çocuklarının gerçek annesiyle tanışıyor!

Yılmaz, seneler önce denizde buldukları bebeğin gerçek annesiyle karşılaşıyor. Öğrendiği gerçek ile Derya’ya çok önemli bir mesaj gönderiyor. Yılmaz, Derya’ya tüm gerçeği itiraf edecek mi?

Bir Umut Yeter, 4 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

Dizinin ilk bölümü büyük dikkat çekerken, 2. bölümde Derya ve Yılmaz tanışıyorlar. Yılmaz, Umut’un gerçek annesi olan Derya’ya vicdan azabına dayanamayarak oğlunun yaşadığını ve güvende olduğunu belirten bir mesaj yolluyor.

İşte 2. bölüm tanıtımı:

İlk bölümde neler yaşandı?

Elif ile Derya’nın mucizevi bir tesadüfle kesişen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına neden olurken, arada kalan; günahsız, masum, küçük Umut ve geçmişte yaşadıklarıyla hayata küsen Yılmaz’dır…
Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor ama yanılıyordur.

Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz’ı Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olmuştur. Elif’le aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder… Ta ki Elif’in cansız bir bebek dünyaya getirdiğinin ertesi sabahı, dalgaların kıyıya savurduğu küçük bir kayıktan gelen bebek çığlığının denizin tüm sessizliğini bozmasına kadar…

Elif, bebeği Allah tarafından bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği emzirmesiyle bebeğin ağlaması dursa da yıllar boyu sürecek bir vicdan azabı başlayacaktır.

Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında beklenmedik gelişmelere neden olacak ve herkesin hayatını derinlemesine etkileyecektir.