Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 2. sezonda neler olacağını Murat Ünalmış anlattı!

Bir Zamanlar Çukurova 2. sezonda neler olacağını Murat Ünalmış anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımlarından birisi de Bir Zamanlar Çukurova dizisiydi… Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizi, reytinglerde elde ettiği başarılarla çok konuşuldu.

Dizinin hikayesi çok sağlam, ayrıca oyuncu kadrosu da müthiş… Yeni sezonda da Bir Zamanlar Çukurova, perşembe akşamları Mucize Doktor, Şampiyon ve Benim Tatlı Yalanım dizileri ile rekabet halinde olacak.

Murat Ünalmış, Sabah gazetesindeki röportajında dizinin yeni sezonu hakkında bazı detaylar verdi.

Bir Zamanlar Çukurova hayranları heyecanlanmakta ve meraklanmakta haklı.

Ünalmış, “Çok güzel başlayacak sezon çünkü çok heyecanlı bir yerde kalmıştı. ‘Yılmaz’, ‘Züleyha’ ve ‘Demir’ arasındaki gerginliklerin tavan yaptığı bir yerde bırakmıştık, öyle devam eder” diyerek dizinin yine dram ağırlıklı olacağının mesajını verdi.

Dizi ile çıtayı yükselttiklerini ve daha altını kabul edemeyeceklerini anlatan Ünalmış, yine reytingin zirvesinde yer alacaklarından emin.

Oyuncu, “Bir Zamanlar Çukurova’, Türkiye’de en çok reyting alan dizilerden biri. Bunu devam ettirmek için vazifemizi en iyi şekilde yapmamız gerekiyor” diyerek de iddialarını sürdürdüklerini gösterdi.

Adana dizilerinin meşhur olmasına değinen oyuncu, Adana’nın bereketinin Bir Zamanlar Çukurova’nın da yanında olduğunu vurguluyor.