Ana sayfa Dizi Haberleri Bunu hak edecek ne yaptım? Murat Ünalmış, kendini sorguluyor!

Bunu hak edecek ne yaptım? Murat Ünalmış, kendini sorguluyor!

tarafından ker_def

atv ekranlarında geçtiğimiz sezona damga vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir karakterine hayat veren oyuncu, rolünü adeta yaşayan isimlerden. Şöhret olmasının mesleğinin bir cilvesi olduğuna değinen Murat Ünalmış, “Ama bundan keyif almak zorunda değilim” diyerek de farklı bir yaklaşım içinde olduğunu gösteriyor.

Kendisini başkalarından ayrıcalıklı görmek gibi bir karakterinin olmadığının altını çizen oyuncu, Sabah gazetesindeki röportajında kariyerinin başlarında şöhret duygusunu yaşadığını ama bunu atlattığını belirtiyor.

Mevkilerin değersizliğine vurgu yapan Murat Ünalmış, “Esas değerli olanın insanın özü olduğunu anlayınca yaşam şeklim değişti” diyerek de hayatının değişmesinin altındaki sebebi açıklamakta.

Hayranlarının kendisini içlerinden birisi olarak gördüklerini ve bunu da çok sevdiğini anlatan Murat Ünalmış, dünyanın dört bir yanında tanınmaktan da memnun.

“ABD’den bile yazıyorlar. ‘Onların sevgisini kazanacak ne yaptım acaba?’ diye soruyorum kendime” diye konuşan Murat Ünalmış, şöhreti yakalamanın artık çok kolay olduğunu da belirtti.

Yabancıların kendisine bu kadar ilgi göstermesinin sebebini bulmaya çalışan Murat Ünalmış, “Sosyal medya var ama yabancıların bu kadar ilgi göstermesinin sebebi ne mesela? ‘Farklı kültürden olmamıza rağmen yüzünüze baktığımızda o duygunuzu seviyoruz’ diyorlar. Bu duygunun karşıya geçmesi güzel. Çünkü aşkı oynaman için aşkın ne olduğunu bilmen gerekir” diye konuştu.