Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisine Haminne damgasını vurdu! Geçmişin sırları ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Haminne damgasını vurdu! Geçmişin sırları ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv ekranlarında dün akşam 21. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, Haminne’nin ortadan kaybolması heyecan yarattı.

Hünkar ve Fekeli’nin buluştukları mekana giden ve “Ali Rahmet’i görmek istiyorum” diye direten Haminne, arada bir gidip gelen hafızasıyla Fekeli’ye hiç bilmediği bir sırrı anlattı.

Yıllar önce Hünkar’a gönül veren Fekeli, onun Adnan Yaman ile evlenmesi karşısında büyük bir acı yaşamış ve yıllardır aşkını yüreğine gömmüştü.

Birbirlerini severken Hünkar’ın neden Adnan Yaman ile evlendiğini anlamayan Fekeli, bu sırrı Haminne’den öğrendi.

Alzheimer olan Haminne, zaman zaman olayları karıştırsa da Fekeli’ye anlattıklarıyla geçmişin sırlarını da açıklamış oldu.

Hünkar’ın Ali Rahmet’i yani Fekeli’yi sevdiğini, Adnan ile evlenmek istemediğini ve babasının Hünkar’ı eve kilitlediğini anlatan Haminne’nin ağzından dökülen bu sözler, Fekeli’nin tüm sorularının yanıtını bulmasını da sağladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Haminne damgasını vurdu! Geçmişin sırları ortaya çıktı! 7

Gizli gizli buluştuklarını bilen Haminne, neden Hünkar’ın Adnan ile evlendirildiğini sorunca da “Yamanlar büyük bir aile. Hem babası Yamanlar’ın Adnan’a söz verdi” yanıtını alınca durumu anladı.

Hünkar’ın babası, kızını zengin olan Yamanlar’a vermiş ve Hünkar, tüm çabalarına karşın evlenmeye mecbur kalmıştı.

Dizinin Haminne ve Fekeli’nin konuştuğu bu sahnesine sosyal medyadan pek çok yorum geldi. Bir Zamanlar Çukurova’nın en sevilen ve gülümseten karakteri Haminne’nin arada bir de olsa hafızası yerine geldiğinde olayları çorap söküğü gibi ortaya döküvermesi, izleyicinin de hoşuna gidiyor.

İşte Fekeli ve Haminne’nin çok konuşulan o sahnesi: