Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da Hilal Altınbilek büyük bedel ödüyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da Hilal Altınbilek büyük bedel ödüyor!

tarafından ker_def

Hilal Altınbilek küçücük bir fırsatı bile değerlendiriyor! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, setin izinli olduğu günlerde soluğu İstanbul’da alıyor.

1,5 yılı aşkın süredir Adana’da bulunan ve çekimler nedeniyle de uzun süre İstanbul’dan uzak kalan Hilal Altınbilek, kısa bir seyahat için yeniden şehre döndü. Altınbilek, uzun zamandır görüşmediği bir arkadaşı ile dertleşti.

Altınbilek, “Şehir dışında çalışınca, kendinize ve dostlarınıza her zaman vakit ayıramıyorsunuz. O yüzden elimden geldiğince boş günlerim de sevdiklerim ve sevenlerimle vakit geçiriyorum” diyerek her anın kendisi için kıymetli olduğunu ifade etti.

Bir Zamanlar Çukurova'da Hilal Altınbilek büyük bedel ödüyor! 7

Karagül dizisi için Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde uzun süre kalan Hilal Altınbilek, şimdi de Bir Zamanlar Çukurova için Adana’da bulunuyor. Oyunculuk yaşamının önemli bir bölümünü yaşadığı şehrin dışında geçiren Altınbilek, kariyeri için büyük bir bedel ödüyor.

29 Mart 2013 tarihinde başlayan Karagül, 10 Haziran 2016’da final yaymıştı. Ünlü oyuncu, 3 yıldan daha uzun süre Şanlıurfa’da kaldı. Bir Zamanlar Çukurova ise 13 Eylül 2018’de yayına girmiş ama Adana’da hazırlıklar 3 – 4 ay öncesinden başlamıştı.