Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman artık akıllı bir taktik ile hareket ediyor!

Can Yaman artık akıllı bir taktik ile hareket ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Erkenci Kuş dizisi ile büyük popülerlik kazanan Can Yaman, özellikle yurt dışında ciddi bir hayran kitlesi tarafından takip edilmekte. Oyuncunun Türkiye’de yaptığı açıklamalar ve bazı olaylar imajına olumsuz etkiler yapmış olsa da yurt dışında durum bambaşka.

Askerliğini yapan Can Yaman ilk kez yeni haliyle İtalya’daki hayranları ile buluştu. Yine havalimanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Yüzlerce hayranı o görmek için yine büyük bir çaba harcadı.

Hayranları oyuncumuzu yeni imajı ile de çok beğendiklerini sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla belirttiler. Hayranlarını kırmayan ve tek tek fotoğraf çektiren Can Yaman, daha önce yaptığı gibi sosyal medya hesabından bu detayları paylaşmadı.

Türkiye kamuoyunu rahatsız edecek bir şey yapmaktan kaçınan Can Yaman, artık gösterişli paylaşımlara da imza atmayacağa benziyor. Ünlü oyuncunun bu kararı da gayet olumlu ve yerinde.

“Taş yerinde ağırdır” sözü şu aralar yurt dışı noktasında Can Yaman için söylenebilir. Türkiye’de sessiz kalma tavrını sürdürmesi, yurt dışında da hayranları ile buluşarak arayı sıcak tutması çok iyi bir taktik.