Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın en iyi anlaşan ikilisi ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın en iyi anlaşan ikilisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Esra Dermancıoğlu ile Melike İpek Yalova, youtube canlı yayınında buluştu. Mart ayında çekimlerin durmasının ardından oyuncular evlerinde dinlenmeye çekilmişti. Koronavirüs nedeniyle kendilerini karantinaya alan iki ünlü isim, izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Dizide Melike İpek Yalova ile Esra Dermancıoğlu’nun birlikte yer aldıkları sahneler izleyiciler açısından hep farklı gözle izlendi. Çünkü birbirlerini tamamlayan bir performanslara vardı. İşte ekrana yansıyan bu durumun nedeni programda ortaya çıktı.

Müjgan’in intiharı öncesinde Behice ile bir sahnesini anlatan Melike İpek Yalova, o sahneyi gerçek gibi yaşadığını söyledi. Müjgan bu sahnede çocuğu konağa götürmesi için Behice’den ricada bulunuyordu.

Yalova, “O sahneye dair hiçbir şey hatırlamıyor. Çünkü o kadar gerçek bir andı benim için” diye konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın en iyi anlaşan ikilisi ortaya çıktı! 7

Esra Dermancıoğlu, rol arkadaşı ile çok iyi anlaştıklarını söyledi. Melike İpek Yalova’yı övmek için değil, gerçekten birlikte iyi partner olduklarını düşündüğü için konuşan oyuncu, şu sözleriyle dikkat çekti:

“Biz Melike ile, gerçekten karşılıklı birbirimizi yağlamıyoruz. Onunla oynarken gerçekten zevk alıyorum. Paslaşan, pas alan çok tatlı birisi…”

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: