Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan’ı Melike İpek Yalova, tepkilere yanıt verdi!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan’ı Melike İpek Yalova, tepkilere yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adana’da çekimlerine devam edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 2. sezonunda da başarılı gidişatına devam ediyor.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide Müjgan Hekimoğlu isimli bir doktoru canlandıran Melike İpek Yalova, dizinin hayranlarından tepkiler almakta.

Bu tepkilerin sebebi, Yılmaz ile Züleyha’nın arasına girmiş olması. Sosyal medyada gelen bu izleyici tepkileri için atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Yalova, karakterini savundu.

İşte ünlü oyuncunun açıklaması:

“Bütün hayranların tepkilerine saygı duyuyorum ama bununla birlikte benim oynamakla mükellef olduğum bir senaryo var ve bir karakter var. O karakter de Züleyha ve Yılmaz arasındaki durumu bilmiyor. Yani devam ettiğini bilmiyor. Ben buradan sahip çıkmak zorundayım karakterime ve tepkileri düşünmekten önce bana emanet edilen karakteri doğru oynamakla yükümlü olduğumu düşünüyorum.

Ben hakikaten hiçbir şey bilmeden birisine aşık olmuş ve aşık olduğu kişinin söylediği laflara inanan bir insanı olabildiğince gerçek, abartısız bir yerden canlandırmaya çalışıyorum ve bunu yapmaya devam edeceğim. Ben bu anlamda seyirciden bir anlayış bekliyorum.”

Dizi TV programını videodan izleyebilirsiniz: