Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Türkan Şoray’a çok benzetiliyor ama aklı başında itirazları var!

Türkan Şoray’a çok benzetiliyor ama aklı başında itirazları var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk Sineması’nın Sultanı olarak tarihe geçen Türkan Şoray, sanat yaşamı boyunca sergilediği müthiş oyunculuk, bunun yanı sıra da insani değerlere verdiği önem, kalbindeki sevgisinin de samimi ve gerçekçi olmasından ötürü Türk halkının gönlünde ayrı bir yerde duruyor.

Ülkemizde sıkça yapılan usta isimlerin veliahtını belirleme davranışında Türkan Şoray için de belirlenen veliahtlardan birisi Melike İpek Yalova idi…

Şoray’a benzerliği noktasında bu benzetmenin yapıldığı da biliniyor.

Ancak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan Hekimoğlu olarak izlediğimiz Melike İpek Yalova’nın bu benzetmeye ciddi bir eleştirisi var.

Türkan Şoray'a çok benzetiliyor ama aklı başında itirazları var! 7

Aslında Yalova, haklı olarak Türkan Şoray’ın sanat yaşamına dikkat çekerek, bu benzetmeye katılmadığını vurguladı.

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Yalova, “Bu çok kıymetli, herkesin hoşuna gidecek bir iltifat bence.Hep bunu söylüyorum, gerçekten de böyle düşünüyorum; bir çift büyük göz ve güzel saçlardan çok daha fazlası bence Türkan Şoray. Onun bir duruşu var, ismi var, verdiği emek var, yeteneği var, karakteri var… Yani bu listeyi ben böyle daha uzatabilirim. Herkes için çok güzel bir laf olsa da, Türkan Şoray olmak, ona benzemek bence o kadar kolay bir şey değil” diye konuştu.